Sov Gott

Nu ska Pb hoppa i sängen, eller a inte hoppa men lägga mig i den. Hatar att sova för då tänker jag så mycket, och det behöver jag verkligen inte... haha
Aja, God natt iallafall

PUSS

GAGA

Alla har blivit lite smyg gaga på senaste tiden...



Kameran

Jag vill ha min kamera. Den ligger i Märst pga en lite för full person i helgen (inte jag). Jag behöver den, jag sakanr den, finns massa bilder  där från helgen, och den saknar mig, den sakanr att få ligga i min fina Topshop väska och få bli upplockad av mig och få fotta mina fula kompisar och mit underbara ansikte. Haha, okej, det kanske räcker....


Fyfan vilken ful bild... haha


Hugo Rosas


Hugo måste vara den snyggaste killen just nu. Aldrig tänkt på det förrut men aldrig som nu. Han är fan riktigt snygg. Och är det bara jag som avgudar dom tillsammans. Alla är så imot dom typ, och säger det är falst och bara för status och sånt, och ja, det skulle inte förvåna mig om det var så men jag hoppas typ inte det. Dom är ju för gulliga tillsammans, dom passar verkligen. Sluta bara vara imot dom fan, alla ni är bara avundsjuka för att paow har typ den snyggaste killen som går på jorden just nu, haha!
 


Möte

Sitter just nu i skolan och håller på med Naturkunskap! Vad är växthuseffekten.... Snart är det sommmarlov sen ett år kvar så det är väl bara stå ut! Efter skolan ska jag och tessan på ett möte på kommunhuset. Vi sak på möte ängående Kulturveckan som kommer vara efter sommaren. Han som ska hålla i Kulturveckan vill att vi ska fixa dit hiphop artister som kan uppträda och eftersom att ungdomsgården i täby tipsa om oss då vi gjort hiphop jam förut så tog han kontakt med oss. Så nu blir det möte där. Blir nog kul, men e alltid så nervös i början men sen bär jag börjat prata så babblar jag bara på och på. Det går bra!


Förra sommaren, när vi lekta lite tuffa Gangsters ha ha


Lala


Barbie

Säga vad man vill om Heidi Montage men hon bär detta snyggt. Hon bär upp bikini riktigt snyggt och ser ut som en grym outfit och aaa, ser riktigt fräsh ut.







Men hennes operationer i Fejjan diggar jag inte..


Oooh

Nej, nu är det vår. Man gör massa, man träffar massa, man har massa snygga kläder och allt e bara bra! Så nu sätter jag igång med bloggningen igen!
PUss


RSS 2.0