Tårar

Visst, de e skönt med en hemma kväll. Men ärligt talat så klarar jag inte av det. Inte pga att ja vill ut och festa, dansa eller så, men ja klarar inte av det, ja tänker för mkt. Ja klarar inte av ensamhet. Ja hatar att vara ensam. Speciellt på kvällar då jag tänker som mest. Och just nu e det en spec sak som e jobbig. Ja vet igentligen varfö det är som de e. Varför ja bryr mig. Men det är ngt?! Och en sak e säker. OCh det är att ja kommer inte släppa det här, varför ja känner så här först jag får se dig en gång till. Fråga mig inte varför, för jag vet inte ens det själv....


FEAR
KILLS
LOVE
HEALS


Göteborg

Min bästa vän fyller 19 den 6 Augusti. Då blir det kanske en tripp ner till Göteborg från tisdag till torsdag. Bara komma bort från STHLM ett tag. Bjuder henne på resan ner och hotel och sånt. Hoppas vi kan åka så inget strunt kommer imellan, för behöver verkligen bara komma bort lite, de skulle verkligen vara som grädde på moset, haha!


Älskar dig vännen!


Dricker saft ensam! EN LÖRDAG?!

Japp, så är det. E ensam nu och sitter och kollar lite tv/bloggar och dricker saft. Har varit väldigt mkt utgång senaste tiden. Har vart ute varje onsdag fredag lördag i en månad. Och innan där så var det två veckors festande i Kreta! Och det kommer ju inte sluta. På tisdag blir det kankse en liten tripp ner till Göteborg, så då blir det väl utgång där nere på onsdagen, sen på fredagen när vi kommit hem så blir det utgång för då ska det firas. Sen onsdagen efter där så blir det kryssning, sen helgen efter så öppnar en nytt ställe i sthlm, så då blir det dit har vi lovat. Så ja, det är bra med denna lördag hemma, med saften!



Jaa, bilden e verkligen inte okej. Men va ska man göra... ;)


Kärlek


Nu sätts de igång

Nu sätts bloggen igång på riktigt. Som ja har sagt, när ja inte skriver då vet ja massa att skriva ja gör massa som ja vill skriva. Men när ja väl skriver regebundet så e det dött i huvudet! Men, nee inte längre polarn !


cheer me

Hej
Varför ska de alltid vara fin väder på förmiddagen coh sen så på efermiddagen så ska det bli mulet och kallt. Förbannade väder. Men det finns väl inte så mkt man kan göra? Sitter iallfall hemma just nu hos min mormor och slappar. Hon är borta i en vecka så ja bor här och passar hennen hund. Skönt att vara ensam och ha hela huset för sig själv, men ja e sällskapsjuk och gillar inte allas att vara ensam! Tura att min bästa kompis är lika sällskapsjuk så hon hänger här med mig så mkt hon kan!


You sold me out to save yourself


KÄK

Nu är det dax för käk. Grillat! MUMSI. Känner lukten in genom fönstret. Nä, nun måste ja springa ner. Det vattnas i munnen!

The hills

Just nu är det The hills som rullar på datan! OMG! Ni som kollar på dom nya avsnitten av the hills vet vad ja pratar om. Spencer har blivit helt spårad. Ja blir nästan rädd att han ska hoppa ut genom skärmen och hoppa på mig...


Bara ja som tyckte the hills var bättre när det har snyggot var med!


Lördag

Idag är det lördag. Ska senare ikväll ut och fria en killkompis till mig som fyllder 18 idag. Stor pojke nu :)! Det kommer nog bli kul. Måste tänka på annat än det ja tänker på hela tiden. Kul kommer ja eller ska ja ut. Ska ut med den finast tjejen i värden och fira en väldigt fin pojke! Hoppas ni får en fin lrdag så hörs vi snart!

Puss


Bjuder på en bild från kreta! Inte en riltigt okej bild, men igentligen så ser alla bilder med oss två ut sådär


Tyras bilder



Såg inne på Steffis blogg att hon inte allas gillade bilderna på Tyra. Att dom var smaklösa och hon försökte se ut som Lindsay Lohan och att hon bara såg ut som en knarkmissbrukare. Men ja tycker tvärt om typ. Ja vet inte varför men det är ngt coolt med bilderna. Visst, dom e trash, men ja tror tyra vet det också. Men dom e coola. De e svartvitt, de är trash, det är smärta i bilderna. Riktigt coola bilder!


Kryssning

Hej.
Ska strax gå och lägga mig och sova ngr timmar men tänkte skriva lite först. Var ju på kryssning inatt. Åkte igår och kom hem nu imorse. Och det har inte blivit många timmars sömn inatt. Somna kl 4 och sen skulle vi av kl halv 7 så halv 6 va vi uppe! Men vi har haft det jätte kul, och har ju lov vafan, så sova kan jag göra... typ nu, hehe. Nu ska ja lägga mig och sova och sen äta en fet pizza med oxfile oc bea sås! SHIIIT!


100714

Jens shorts- Only
Skor- Converse
Linne- Levis

Älskar dom slitna detaljerna på shortsen





Hoppas ni diggar alla toarullar ;)


DIOR



De va detta som fick följa med mig hem idag. Alltid när jag e sugen på att köpa massor så hittar ja inget som ja vill ha. Denna behövde jag så det fick bara bli den.


Lör... Onsdag!

Nu ska ja göra mig i ordning och dra mot staden. Hörs snart med Bilder på mig och min kläder. Inte outfits bilder, så ni vet. De e bilder på mig och mina kläder...


It´s you I feel


Och hur hans blickar kunde tala..

Har ni någon gång varit med någon med vetskapen om att det bara är för stunden?  Att ligga i någons armar och veta att det kankse inte kommer att vara för alltid.  

Du passar på att njuta fullt ut eftersom du inte vet när det tar slut men du kan inte riktigt slappna av när du vet att du inte kommer ligga i den famnen resten av ditt liv. Du kanske inte ens ligger där imorgon.

Jag minns exakt den känslan men inser hur svår den är att beskriva. Jag kommer ihåg när jag vaknade av att solen värmde upp sängen med två koppar te och ett askfat bredvid. Jag drog mina fingrar över hans bröstkorg tills sängen blev för varm och jag gick utan att säga hej då. Han var inte mannen i mitt liv men ändå kunde jag inte sluta låta mina fingertoppar trippa över hans mage.

Jag låg i sängen en kväll och skulle somna när jag vände mig om och tittade på min älskade som låg bredvid och just i det ögonblicket insåg jag - det här kan bli min sista natt i denna säng. Jag flätade mina händer i hans och lät hans läppar röra mina trots att jag visste att när jag går imorgon så kommer jag kanske aldrig mer att komma tillbaka.

Jag minns varenda andetag. Jag minns formen på händerna och exakt hur leendet såg ut, och hur hans blickar kunde tala


Vad är det för dag?

Nu när ja skulle skriva överskriften så skulle ja skriva dag, men kom inte på vad de e för dag! Tänkte skriva lördag men de e ju fan onsdag... Liite fel där. Aja, de älskar ja med sommarlovet. Att man glömmer all dags och tids uppfatning. Sköönt!

Vakna nyss iallafalla och kände ute att det inte var så himla varmt ute. Varmt är det ju, men lagom. BLir nog en tripp till centrum för att köpa lite smått.


Någon som känner igen den snygga tröjan ja trallar runt med hemma?


RSS 2.0