London

Jag är trött och seg eftersom jag kom i säng kl 1 inatt och var upp vid halv 7 och sen var det skola hela dagen. Så sitter nu i sängen med min XL påse med Maltesers. Idag får bli en sådan dag. Imorgon börjar jag inte först halv 1 så då blir det sova!

Aj, åt en malteser nu och det gjorde ont i ena tanden, hm. Tandläkarn nästa kanske?

Du va han

Det är då allt stannar. När jag är i dina händer. Du var en gång en kille med stora händer och mörka bruna ögon som jag gick förbi i skolan. Du var han som hälsa på alla i korridåren och inte var så intresserad av allt runt omkrig dig. Jag var den smala långa blonda tjejen i din klass som alltid skratta men var jätte blyg. Ditt intresse för mig var stor men jag hade inte ens en tom aning. Nu är du mitt allt. Kille som hälsa på alla med dom mörka ögonen och stora händer, han är min. Jag älskar mig så mycket för att jag vill älska dig. I dina armar så är jag tryggare än någon annan. Jag älskar dig.

07:08

Nu måste jag ingentligen gå till bussen, men jag sitter här och skirver istället. Hatar det här med praktiken att måste åke hemifrån redan nu, men men bara tre dagar till sen på fredagen så blir det inget för då åker jag till LONDON! Men nu måste jag gå, och jag har fått en finne på hakan!!!!

PEACE

Vem kan säga jag hoppas, och vill?

Jag e fri, e en dag jag längtar efter. Friheten sitter i hjärtat, e vad jag tror, men e jag ändå rätt eller fel? Jag har hört att jag e god, men e jag det?. Vem kan se bakom leendet? de svarta fläckar som plågar mej, dag och natt. När skall domaren kastas ur min himmel? den plats jag krigar för, det egna heliga kriget, som kan vara min räddning. Vem kan säga om sej själv, jag e god, utan att uppfattas som en hycklare? eller e det jag som ser o hör i dom efter dom? alla dessa fördomar vi har, vissa omedvetet, andra medvetet, den vise ser, bakom tankarna, den dumme agerar,vartefter sinnet leder den till orätt. Det e inte lätt att kämpa för rättfärdighet, vi ber ju, "fräls oss ifrån ondo". vem kan säga, jag tror, men mena det? vem kan säga, jag hoppas, och vill? det e en underlig värld. Jag ser det jag ser, jag hör det jag hör, men jag vet ingenting, har jag ens fri vilja? Vad e skillnaden mellan en ängel, och en levande själ? Vem e jag, ändå som jag är? Kom som du är, har jag fått höra, det e en fin replik, i vårt mystiga liv...

IKON


HATA ANNA

Hatar den kvinnan, tjejen, fisken! Bara jaga som tycker hon påminner om en fisk? Nej men gud vad jag stör mig på henne. Alla bara gullar och säger gud vad söt och puttinutti, men nej. Jag diggar inte henne någon stans! Kanske mäst för att jag hoppades på erik och salem, men det bara kliar i munen för jag vill bara skrika på henne och alla för dom rösta på henne! VAD FAN TÄNKER SVERIGE MED???


Until the end


Soool

Man vaknar upp idag igen och det är sol. Otroligt. Man blir så glad av solen. Allt känns helt plösligt lättare och man får mycket mer lusta att göra något. Känner för att åka mot stan och fika, äta lunch, och strosa runt i solen. Men nejdå, såklart blev mitt kort snott i förregår. Heeeej pappa jag älskar dig.....

100312

God morgon
Idag blir det ingen praktik för mig då jag ska tävla med min pålle. Kl kvart i två går loppet inne på Solvalla. Och så just nu så började jag bli snuvig... Men det kanske var för att jag satt och pilla lite för hårt i näsan nyss, typ...!

Men tävling blir det iallafall och det kommer nog gå bra.

PEACE & EVOL


GODENATTE

NU BLIR DET FAKTIST GODNATT. PEACE


LONDON, KRETA, GOTLAND

Nu den 19 mars åker jag och min familj till London och stannar 4 dagar. Gud vad jag ska shoppa och gud vad jag ska se saker. Kommer bli helt underbart. En vecka kvar, och somsagt, "dagens ord" LÄNGTAR.


Sen den 17 juni, bara en vecka efter solavslutningen så åker jag och mina bästakompisar och min syster till kreta. Och fyfan vad jag åter igen LÄNGTAR. Var där i September med min syster och min bästa kompis och mormor och gud vad kul vi hade. Och vad skönt vi hade det. Och vad gått vi åt och drack. Mmm, nu två veckor i PARADISET.






Och neger ska jag bli också!

Sen så ska Vi till Gotland typ på direkten när jag kommer hem från kreta. Mamma och jag och min syster ska bo där i 3-4 veckor med våra hästar. Vi har hyrt ett hus inne i Visby och vi kommer ha vara hästar i ett stall i närheten. Vi ska mest vara där pga att vi ska tävla med våra hästar men också för att Visby är ett underbart ställe. Så jobb och semester samtidigt!


Sommaren snart här.. typ

Sommaren är ju snart här. Eller aa våren har precis kommit typ, men det betyder bara att sommaren är närmare! Längtar till sommaren så FAN! Att bara gå upp på morgonen och sätta på sig ett par jens, T-shirt, convers och ett bar brillor sen klart. Och sen att jag ska till kreta i två veckor sen bo på Gotland i 4 veckor. LÄNGTAR, det är mitt ord idag!

DIOR BITCH

Tjena igen.

E hemma från stan nu, eller kom hem för lite mer en 1 timma sedan. Det blev en snbbis till NK och sen lite butiker sen raka vägen hem. I stan så blev mitt busskort stulet också. Med mitt bankort i och busskortet såklart. Men bankortet är spärrat nu. Jag hade köpt en bulle faktist och hade lagt busskortet på disken framför sen när jag skulle gå så har någon roffat åt sig korhållaren!! Och ja, vi leta överallt! Jävla ***********. Aja får köpa nutt busskort imorgon och så får jag väl hoppas att jag får ett nytt kort snarast.


Dior Forever 460;- Riktigt bra, men dyr. Men ockås Dryg!


Fick med ett litet prov på en parfym av kassörskan. Hon var jätte gullig!


walk walk fashion baby



Ooo shit! Fick hem dessa snyggingar från Nelly idag!


WHO THE FUCK IS THIS


Fuck

Så, nu e jag hemma efter hela dagen. Börjar ju min praktik kl halv 8 och slutar runt 11-12 så det är väldigt skönt. Sen åkte jag till stallet och sen på vägen hem hämta vi ut mitt pass. Shit säger jag bara! Eller så förjävlig ser jag inte ut på bilden. Men som alla vet så blir man aldrig bra på Pass/legg blider!

Ska ringa mamma nu för att ffråga när hon kommer hem då jag glömde mitt kort i bilen, och ska antagligen åka in till stan snart för måste köpa make up. Och såklart så finns ju mitt märke inne på NK. Blö.

PEACE


Kines apa



BLi inte rädda nu om ni ser en vit kines apa liknande sak ute gående, det är bara jag som e ute!


Wannabe Chanel Girls!







Bara jag som tyckte showen var almänt cool?

Ghaaa


Lägg På Lägg

Aja, inlägg på inlägg gör väl inget. Ska åka till Kista snart för att äta middag (en liten bit för att äta middag bara) men så ska vi samtidigt passa på att också kolla på den där Erik sadee eller sedaa eller va han heter. Han som sjunger Manboy Man bot you can cal me Manboy i Melodifestivalen. Ska hoppa in i mitt rum där jag bli sminkad och stylad innan jag åker!


PÖSS


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0