Ny jacka, ny slapp bas tröja, nya låga convers






smile like...

Ja e glad, ja e lycklig, ja har mkt som folk önskar dom kunde få. Ja e grymt bortskämd. Ja har inte betalat en enda resa själv. Det får ja av min mormor och pappa. JA betalar inte min kläder själv för de får ja av dom också. ja betalar inte min sprit och dricka när ja e på krogen. Ja har en egen häst som tävlar och springer in pengar till mig då och då och dom pengarna får ja även fast det är mamma och pappa som betalar honom och dom andra hästarna vi har. Ja får väldigt mkt pengar av min mormor och det är antagligen för att jag och min syster är hennes enda barnbarn och hon har mkt mkt pengar. Ja vet igentlige inte vad ja vill säga med detta. Men för vissa är det inte okej att jag har mina gråa dagar. Ja tycker aldrig livet är piss, riktigt dåligt men alla har sina dagar. och för vissa e det inte okej. Ja förstår att man kan undra varför ja är nere när ja har det så bra, men ibland så är de jobbigt. De e press i skolan. Ja måste hinna med min häst, så han tränas ordentligt och så. Och igentligen vet ja inte varför ja känner press. För min syster hjälper mig med min häst. Mamma och pappa pressar aödrig mig i skolan och ja sköter mitt jobb där. Ja har igen press på mig att hitta jobb eller ngt så. Jag är ute varje helg och mamma och pappa betalar för det. Och nu kommer väl vissa tycka att omg, ofta du vill typ ha en mamma och pappa som inte bryr sig och bara ger dig pengar till att shoppa, äta ute, festa och sånt. Men nej. Dom e underbara föräldrar som alltid bryr sig men låter mig leva mitt liv som ja vill, men ibland så kan de ha gått långt och då e det ju såklart dom säger till. Aja, det är mitt liv. Ja älskar det, ja e nöjd med mig själv, allt ja får, mer än nöjd! men acceptera. Ja kan också tycka att livet är lite sisådär ibland.
PEACE

Måndag

Gud, det är sol ute. På riktigt? Ett under. Ska in till stan strax för att köpa lite skit så det var ju riktigt skönt att man vakna till sol idag. Ska ner nu och köpa lite frukost/ lunch och försöka få tag på min kära vän som jobbar som vägrar svara i telefon! Tur att man slipper jobba, höhö ;)



Fredag den 13


Tror ni på sånt? Att de bllir extra otur ikväll?


Hearts



Om ni åker på Galaxy kryssning någon gång så KÖP dom här. Så j*vla goda!


Hearts Hearts Hearts

God Morgon.
Fy snabel va varmt det är idag. Typ två veckor sedan de ha va sol och varmt. Men ska inte klaga! Vakan för en halvtimme sedan av det där jävla borrljudet. Dom håller på att bygga ut en skola bakom oss och dom börjar kl 6 på morgonen, men då gick ja upp och stängde fönstret och la mig på soffan där man hör mindre. Det ser ut som dom e klara snart iallafall och de hoppas ja, så ja hinner vila ut ordentligt innan skolan, hehe.


Olalaa


Mitt allt



Min Syster, Min Ängel.


Kryssning

Shena
Nu e jag hemma igen. Och fyfan vilken jävla kryssning. Jag har haft skit kul och ännu mer kul, hehe. Var där med 7 kompisar och vi var aldrig med varandra under kvällen, alla sprang sina egan håll hela kvällen/natten nästan men så himla kul hade vi alla. Detaljer ska inte gås in på denna gång. Men mkt dans, åkt lite kundvangn i dom långa gångarna, snott barnvangn och lite där till, hehe.



The Cool Crew



Speglarna på båten var ju våra bästa vänner under kvällen...

Mer bilder kansker kommer, men just nu suger snabbheten på datan snopp!
PEACE


Svart Vitt, Svart Vitt, Och Så Lite Svart Och Vitt



Man ser i min garderob att jag gillar färger va? hehe. Har en till byrå med kläder som ja just kolla igenom och ja hitta inget med färg. Eller jo, ett gult baslinne. Gult?! Pluss, ser ngn den där tröjan som hänger typ brevid den randiga koftan? Den e faktist blommig med massa olika färger. MIRAKEL


Shhh! She’s Not Really a Bitch



Shit va jag ändrar uppfattning om detta snyggot. Men det är väl som i verkligeheten, man ska inte säga ngt först man har lärt känna dom. Ja har ju inte lärt känna henne exakt men man har ju följt serien ett tag nu och She´s Not Really a Bitch!


We don´t give a FUCK

Ni har vart på krogen va? Iallafall ni som är över 18 eller om ni har fiat in er på annat sätt ;) Men nu till saken. Man ska va snygg, man ska a fina kläder, man ska inte vara föröverdriven, man ska inte göra de och de. Ja fattar inte vad det är med vissa folk. Varför bryr man sig så mkt. Om man är på krogen för att kanske träffa ett ragg eller ngt liknade, och bara beter sig stel. Tror du dom blir intresserade då? ja tror inte det. Av egna erfarenheter så vet ja att som flesta lägger märke till dom som är sig själva på riktigt. Som garvar åt sig själv när hon rammla, hon som kan ställa sig på dansgolvet och dansa "marcolio" dansen utan att skämmas och bara garav åt det med sina vänner. Visst, folk (killar) tycker kanske det är snyggt när tjejor står och gnider sig och håller på men blir han intresserad av dig eller på din kropp och din "sexigthet". Ngr av ni tjejor kanske tycker det är okej. Men ja vill häller att ngn blir intresserad pågrund av min självsäkerhet. Ja lovar er. Om ni slappnar av, tänk inte så mkt och ha kul och garva åt dig själv så kommer du utstråla en självsäkerhet som folk kommer se upp till på olika sätt.





Onsdag

Gud, satt och skrev om ordet onsdag tre gånger för att ja stava de fel, och hitta inte felet?! Men nu är det rätt va?

Hej iallafall, bloggandet har sugit under denna vecka, men har sovit hos min bästa vän hela veckan och vi har gjort massa annat än ha suttit vid datan. Idag blir det inte häller mkt tid framför datan då ja ska iväg på kryssning ikväll med ngr vänner. Men fram tills dess så ska ja väl få upp lite ointressanta och värdelösa inlägg :)

PEACE

Överlycklig

Nu e ja hemma första gången på hela helgen. Vart lite mer festande än tänkt. Mem va fan, skolan börjar ju snart så man måste ju passa på :)

Kom nyss från Upplands väsby där ja har vart och gjort de. TATUERAT MIG ! Shit va glad ja e. Sjukt snygg blev den och ja e jätte nöjd så det var värt smärtan. Värst var det när han "skrev" på ryggraden (har gjort den under nacken precis) men det är en smärta som inte går att förklara på ngt sätt, men måste uppleva det, men man klarar av denn. Lägger upp bilder strax.

dållig bloggning, pga galen helg...


Tårta


Klar med tårtan, den e inte den snyggaste men go e den nog :)


GRATTIS BÄST VÄN !





4/8-10

Go morgon'1
Nej, inte go morgon. Det regnar, är piss väder och kallt som f**n. Ja går och lägger mig igen, eller åker och handla kläder. Ngt av dem allternativen låte väl bra? Va gör ni e dag som denna?
PEACE

Replace


Live Love Laugh

Shena
Nu e "modevisningen" klar. Nu ska ja och Amande ner till centrum och handla lite chips och godis. Eller nä det skulle vi inte, nu hitta hon ju lådan med alla gamla klänningar som ja inte andvänder... Sådet blir väl ett tag till jag får sitta och kolla på henne :)


Modell

Min underbara kusin Amanda är just nu här och had catwalk uppvisning för mig :) Hon provar alla min kläder och och går fram och tillbaka och så ska ja bedömma vad om e finast. Mellan 1-10 poäng får ja välja på.... Gulle


THER´S NOTHING LEFT HERE TO REMIND ME, JUST THE MEMORY OF YOUR FACE


Sussa

Nu roppar sägen. Imorgon blir det en en tidig morgon. Ska till stallet tidigt på morgonen för utsläpp och ridning och ngr hästar. Sen om det inte e fint väder så blir det nog stan igen för lite shopping. Hoppas bara min pappa e hemma så ja kan få pengar. Ja kallas ju Pb av en anledning, haha ;)


Dag i Stan

Shena.
Gud va skönt det var med en dusch. Åkte till stan reda kl 12 imorse och kom hem runt 6. Vi har fikat, kollat i affärer och vart på slottet. Det låte sjukt tråkigt med slottet, men det var fan ganska kul. Eller kul och kul men, de var intressant. De var lite coolt att se gamla utrustningar från 400 år sedan. Om ni inte har ngt att göra en regning dag, åk till slottet och gå och kolla på slottskammaren. Collt!




Vi hitta lekstugan på slottet också, där haman vi...


Ny regning dag

Shena
Ovanligt att man vaknar till mulet och regn? Det är så tråkigt. Men får igen lust att ens gå ut men inne kan jag inte sitta hela dagarna för jag blir så sjukt rastlös. Tur att min syster kompis är här uppe just nu så vi ska in till stan och titta runt på fina Sthlm en mulig dag. Lite skön e det att gå i stan när det e 30 grader varmt. Men ja hade ju hällre legat på stranden!
Peace


Gonatt

Nu är det dags för sängen. Imorgon blir det stan hela dagen och leka lite guide till min syster kompis. Vi ska kolla på slottet, gå i gamla stan, åka ut till djurgården och tralla runt lite på stureplan mm. Så nu bli det sägen!
Gonatt alla söta och fula, sötaste och fulast. Och där tyckte ja jag var jätte rolig :) hahaha ha ha... God natt!

Ge Mig


Ja har ngt för svarta, tajta, korta klänningar. Det är typ den ända ja bär när det är dags för party!
Aja, denna goding kommer från Topshop. 645 kr


En napp med tänder

Shena

Fyfan vilken rolig kväll. Ja hatar söndagar men denna söndagskväll var riktigt rolig. Jag och min syster och Tanja gick ner till centrum för att köpa lite chips och skit. Men ut ur affären kommer vi med en napp som har en kulbb med tänder. Och fyfan vad kul vi hade de. Ja kissa många droppa i trosorna! Hahaha. Köp en sån om ni hittar dom. Ni kommer garva läppen av er hur en tråkigt det verkar nu :)!


Min ängel, mitt liv

Ibland hatar jag att jag har stallet. Ja önska att ja slapp det. Dom tidiga mororna, att behöva åka till stallet även fast det spö regnar. Men jag skulle aldrig byta ut ngt mot att slippa det. För allt ja behöver finns där. My Teddybear. Ja kommer aldrig ångra den dagen jag tog emot dig även fast jag hata dig så mkt. Han var inte frisk i bena, han bet och sparkades och var allmänt hysterisk. Det var ngt kompisar till min mamma som hade honom. Dom skulle slakta honom, för han kosta för mkt för dom. Jag behövde då en monté häst och mamma köpte honom för slaktpriset utan att jag viste om det. Men ja tog emot honom hur mkt ja än inte ville. Han fick gå på bete i en månad med mitt sto och sen satt ja igång honom. Han ändra sig totalt. Han e fortfarande väldigt sprallig och han e väldigt spec. Men han e så go. Han har vart en gud så snäll mot mig när ja tog min monté licens. Han har sprungit in 50000 till mig och han e mitt allt. Han e allt jag behöver. Den kille slår alla i hela världen och så länge ja har honom så mår ja bra. Min ängel, mitt liv!



MY TEDDYBEAR


1 Augusti

Shena
Kom precis hem från stranden. Idag var ju första dagen på ett år typ som det var fint väder. Det blåste väl lite väl mkt för min smak, men bättre än piss regn. Men vädret kan ju inte hålla i sig. Nej nej, efter en förmiddag med fint väder så ska ju såklart dom stora dumma gråa målnen komma. Ush på dom. Ja vill ha fint väder nu! Blir så sjukt utråkad av detta väder!


Nya navel piercingen fick följa med och sola idag. Fint Fint!


RSS 2.0